Jdi na obsah Jdi na menu
 

Šlehačková buchta

23. 1. 2010

Sypké ingredience odměřujeme v kelímku od šlehačky

 

Ingredience:
1 šlehačka
1 kelímek cukru krystal
1 1/3 polohrubé mouky
3 vejce
1 prášek do pečiva

 

Postup:
Ingredience dohromady umícháme, formu vymažeme a vysypeme strouhankou a těsto do ní nalijeme. Pečeme asi 30 minut na 175 stupňů (vyzkoušíme špejlí).
Pokud chceme buchtu či bábovku dvoubarevnou, do šásti přimícháme kakao, oříšky atd.

 

Já do ní minule dala vanilkový pudink (přiměřeně:-) a byla super!!!

 

Je super, vlahá, rychlá.. nezbyde! :-)

 

 

Obrazek

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář