Dobrota z pekáča
Úžasné, prakticky hned dolova sežrané a hlavně.. žádné stání u plotny……….. takže můžete jít třeba žehlit.. :-)
Komentáře
Přehled komentářů
Ano, toto jídlo se dá dělat v různých variantách a u nás získalo konečnou podobu jako tzv. "Kotlety na majoránce" (i když ve skutečnosti používáme kuřecí prsa). Důležitá tam je však ta majoránka (na jeden pekáč jeden balíček)....a nahoru strouhaný sýr - ostatní jako Ty....sqělé
Skvělý recept
Tina,6. 2. 2010 15:38Vypadá to pěkně,dělám něco podobného,ale dávám brambory dospod pekáče,osolím,opaprikuju,na ně dám kuřecí stehna,též osolené, opaprikované a zaleju šlehačkou.Také u nás nikdy nic nezbyde :-).
Rodinné stříbro
Ivo,13. 11. 2010 15:52