Jdi na obsah Jdi na menu
 

Zamyšlení

17. 1. 2010

Jsem ročník 76, pamatuju Husáka, žvýkačky Bajo, holící pěnu Barbus, pracovní soboty, jabčák a prvomájové průvody (ale nemůžu říct že by se mi to jako dítěti snad nelíbilo:o)).., ale i svátečnost dovolené u moře.. :o) Tohle ale není a nebude kritika režimu, protože si osobně myslím že už po staletí každý režim a uspořádání má své výhody a nevýhody..

Občas se tak zamýšlím nad naší generací.. Je to s náma docela bídné... Neznám svého věku nikoho, kdo by nebyl rozvedený, nebo o tom už neuvažoval. Neznám nikoho kdo by byl zcela zdravý a nikohp kdo by neměl nějaký ten dloužek..

 

Zjišťuju že všichni ti známí dřív nebo později upadají do stavu kdy jim život bere lidi které milovali, majetek, leckdy práci a tím vším, hlavně iluze..

Ovšem sama razím heslo že nemůže být tak hrozně aby nemohlo být ještě hůře.

Přece jen ač rozvod bolí, něco mi zůstalo, nejsou to peníze.. kdeže.. :o))) ani majetek, ani cokoli podobného co by se někomu mohlo zdát důležité.. ale mám dceru.. je vlastně to nejlepší co se mi kdy povedlo.. a že se teda povedlo .'o) ..

Asi není čistší lásky než je ta rodičů k dětem a dětí k rodičům.. (až na některé, ostudné a zarážející vyjímky :o( ) Takže přesto že sama, nezoufám, mám kamarádku, vtipálka i poradce.. človíčka který mě má rád...

Snad se jednou doba obrátí a my budeme méně spěchat, více si všímat, častěji podávat pomocnou ruku a milovat.. to nám dá sílu pro vše ostatní :-)

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

...

alimraj,18. 1. 2010 12:58

Máš fakt hezký sloh,pěkně se to čte,tak pokračuj snad sem občas nakouknu