Jdi na obsah Jdi na menu
 

Předvolební kydání

10. 4. 2010

Tak jsme byli na výletě.. projeli jsme kousek světa a každý kout toho světa měl něco společného.. všude politika. Dnes jsem se přihlašovala na seznam a hle, kdo na mně kouká.. Paroubek (nutno podotknout že hanlivá reklama na jeho hlavu). Ovšem na obhajobu toho kdo celý tenhle tyátr vymyslel, je nutno říct že ani naše první pravicová strana nezůstala ušetřena..

Prostě a stručně ode všad na Vás čumí předvolební kampaň... Ovšem kdeže předvolební kampaň, myslím že trefnějším názvem by bylo předvolební kydání!

 

Nevím jaké mají tyhle "reklamy" účel.. zda tím chtěl autor nahnat více lidí k volbám, či zda si má tedy člověk vybrat k hlasu toho kdo více "kydne".. 

Zatím to vypadá, že nejde o složení vlády, ani volební preference ani naše hlasy.. je to jen dobrý způsob jak si za drahé peníze veřejně vyřídit účty..

 

Na mně to teda působí jinak.. Po téhle masáži bych měla sto chutí se volební místnosti vyhnout.. a nevím zda dát hlas vůbec nějaké straně, který tohle kydání provozuje.. Zdá se mi podivné že lidé kteří by měli zosobňovat právě charakter, etiku, slušné chování a proud logických argumentů .. (No dobře, teď se asi všichni řežete, protože takhle to v politice holt nebývá .. To ale ještě neznamená že by nemělo být.. :-) nám předkládají bitvu, která je taktu a argumentů prostá..

 

Pravda můžeme být rádi že tato kampaň nás nezasáhla i jako běžného spotřebitele, protože to by jsme tváře politiků i nevhodnými kometáři mohli vídat i na bramborách, mase (což je dobré tak na žaludeční vředy) nebo by jsme si s nima nedej bože, mohli utírat p.... 0:-)

 

Tak nevím, zatím ně  připadá že jediné co bych těmto stranám tak dala, je koruna na kurz slušného chování ....

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář