Jdi na obsah Jdi na menu
 

Plesová premiéra

13. 2. 2010

 

  

No jo, ale kde sehnat doprovod..

 

Nestálo to moc přemýšlení a bylo jasné, že první koho se zeptám bude Mirek, můj nejlepší kamarád :-) Pravda trochu jsem se děsila odpovědi i jeho psychického utrpení na této akci, protože je to metalista :-D Měla jsem trochu obavy o jeho zdraví, nechtěla bych aby byl z metalisty mentalista.. :-D  Ovšem Míra je prostě zlatíčko a tak souhlasil, že mou rozměrnou maličkost vskutku rád doprovodí na tuto, pro nás oba netypickou akci.. :-)

Obrazek

No a tak začaly přípravy..

 

Zásadní problém byl, kde na tak asimetrickou robu sehnat nějaké ty šaty.. Po proběhnutí pár obchodů mně cesta zavála do jednoho, kde mívají i větší velikosti.. :-) Za asistence dcery jsem si vyzkoušela dvoje a jedny mi taky hned padly do oka.. Tak šaty jsou v cajku! :-) Další kámen úrazu byly boty, já kalhotová holka, na podpadcích nezvyklá, jsem chtěla boty na tzv. kachňáku :-D Jenže, noha velká, nárt vysoký.. tak jak ji osekat, z boku nebo shora?! :-) Nakonec po úpěnlivém pátrání, asi dva dny před plesem jsem konečně jedny koupila, ne klasické střevíce, ale lodičky, aspoň se mi na tom šteklu nebude ta noha tak kolýtat :-)

 

Hurááá už zbývá jen kabelka - psaníčko..

 

Mirek si mezitím prolítl svůj šatník.. ovšem nakonec mu tatínek půjčil oblek, košili i kravatu. Mírovi, který má neustále dlouhé vlasy a je zarostlý jako pravý "rumcajs", jsem navrhla že by se mohl ostříhat a oholit... ale zcela pochopitelně jsme čekala že mě pošle tam kde slunko nesvítí! :-D No Mirek překvail, fakt to udělal! :-D Takže dokonale vybaven na ples by už mohl vyrazit..

 

Za to já sháněla psaníčko, všude v obchodě jich měli dost tak jsem šla najisto.. Přijdu tam, nadšená že lapím kabelku a pojedu se domů připravovat.. Ale ouha, černé saténové kabeky v prvním obchodě kam jsem šla najisto totálně vyprodány! Druhý, třetí.. nic! Čiré zoufalství.. až jsem konečně narazila na to  co jsem chtěla:-) Takže už taky plně vybavena jsem vyrazila domů.. :-)

 

Mirďa přijel kolem 18hodiny.. Vážení, to byl hotový lázeňský švihák! :-)

 

 

 

 

Mirku, mockrát děkuji za doprovod, byl si naprosto úžasný :-)

 

Obrazek

 

P.S. Doufám že v brzké době dodám fotky, my foťák neměli ale škola jo, tak snad jsme někde blejsklí :-)

Obrazek

 

Můj první ples.. oblečená, nalíčená a čekajíc s Mirkem na auto se mi svíral žaludek, nervóza.. no bylo to dílo. Naštěstí hned po příjezdu jsem zjistila že nejsem sama.. Když mi kolega ze SR, který šel mimochodem s ženou na ples taky prvně, řekl že málem s ženou nešli.. "jsem jí říkal.. Mámo, nikam nejdem..dáme si pulku, objednáme pizzu a budeme sedět doma. :-D My byli tak nervozní.." V této větě se nervozita nás čtyřech naprosto rozplynula.. :-)

 

Ples byl parádní, krásně hráli, od klasiky přes italské.. krásně jsme se společensky vyřádili ..a dokonce jako netanečí pár jsme si nakonec i suprově zatrsali :-) V tombole jsme vyhráli prkýnko a Bohemia sekt a doma jsme byli asi o půl třetí ráno..

 

Obrazek

 

Jsem moc ráda že jsem tam byla, bylo to báječné..  a teď, když už nemusím nic shánět..doufám, že to nebylo naposled :-)

Byl to ples školy, sdružení rodičů (SR) a ke 120 výročí školy.. Ne že bych tam tedy musela, ale společensky  a "stranicky" se to čekalo.. když  jsem byla léta sdružení rodičů předsedou.. :-) Navíc jsme ve SR docela "dobrá banda".. takže proč nejít. Jsme přece pro každou špatnost :-)

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

ples

lenig,28. 3. 2010 19:29

Je fajn, že jsem poznala Tebe i Míru osobně, oběma Vám posílám pozdravy :-)

Ples

mirek,13. 2. 2010 18:59

labe1: děkuji:) no ale kdyby jste viděli Vlaďku jak jí to velmi slušelo :)

Ples

labe1,13. 2. 2010 18:29

Míra je opravdu švihák! Sluší mu to.