Jdi na obsah Jdi na menu
 

Magnetická rezonance aneb jak se pobavit.

17. 1. 2010

Tak jsem byla asi před čtyřmi týdny u své paní doktorky.. a říká mi tak, já bych vás poslala na magnetickou rezonanci.. Tak po malém zamyšlení co bych pro své zdraví neudělala (když už po těch doktorech lítám od 8 let) jsem řekla že jo.. No to jsem ještě netušila že mě, s orientačním smyslem postřeleného holuba pošlou do Vítkovic.. :o))) Kupodivu jsem to našla a docestovala zcela v pohodě.. :o)

 

Tak jsem sedla do čekárny a pak mě zavolal do kabinky takovej milej ošetřovatel a říká mi ať se svleču do spodních kalhotek a obleču si andělíka, co tam visí.. Se skromností sobě vlastní, jsem mu řekla, že se mi to zdá nějaký malý a jestli to mají dost široké.. :-D Chytl záchvat smíchu a zmizel.. :o) Pak, jak tak pokračuju v tom svlíkání (zrovna jsem byla v těch spodních kalhotkách), tam bez zaklepání vlítla sestra s papírem a ptala se jestli mám nějaké cizí tělesa v těle.. Jelikož miluju takové překvápka v kabinkách, děla jsem že mám momentálně pouze cizí těleso v kabince.. ne v tělě :-) Pak se mně paní optala jestli jsem těhotná.. načež jsme odvětila že ne a v duchu si říkala, že jedině pokud bych počala z ducha svatého:o))

Tak jsme to projeli já sundala kovové předměty a paní mi položila otázku "a co budeme dělat?.. mozek?" No nebyla bych to já.. a tak jsem jí opáčila, že jestli mezi těma ušima něco najdou, tak jo.. :o)) Oblékla jsem andělík, zvyklá na to že dědečkům z něj lezou zadečky.. paní mě kriticky skoukla a říká.. ty šňůrky měly být vpředu, ale pojďte už.. :o)))

 

Tak jsem zajela do tý ďoury a po 10 minutách si uvědomila že mám kovový čep v zubu.. chvíli jsem z toho byla nervózní, no ale asi to nevadilo, hlavu k magnetu mi to nijak netáhlo.. :o))

 

Když jsme odcházela, všichni se se mnou hlasitě loučili a potutelně se usmívali.. Přišla jsem na to že puberťák jsem byla, jsem a  s největší pravděpodobností vždycky budu! :-) Ovšem, sranda musí být, i kdyby na chleba nebylo..  jak říkala už moje babička. :-) Zítra musím volat, jestli mi ten mozek našli.. :o)  

Obrazek

.. a volala jsem, pozdravila paní doktorku a ptala se "Dobrý den paní doktorko, tak našli mi ten mozek, našli?!" a z druhé strany se ozvalo: "našli Vlaďko, našli.. ale nic v něm"  :-D 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

mozek

lenig,28. 3. 2010 19:19

Našli moji rádcové, našli????

Re: Magnetický mozek

Vlaďule,14. 3. 2010 9:05

:-D Vy jste ale vtipálek.. S tím já nemám problém, nevím jestli bych do velkého letadla vlezla :-D

Magneticky mozek

Vladimir,12. 3. 2010 17:15

Moc pekny clanek. Kdyz me magnetujou na letisti, tak je upozornuju, ze to na piliny nereaguje.