Jdi na obsah Jdi na menu
 

Sýrový chléb s česnekem

4. 5. 2011

Ingredience:

250 ml vlažné vody
380 g hladké mouky
1 lžíce tmavého třtinového cukru
0,5 – 1 lžíce soli
1 lžíce změklého másla
1 lžíce rozetřeného česneku
1 lžíce sušeného droždí
3 lžíce parmezánu (nebo podobného sýra)
1 menší lžíce bazalky (když není čerstvá, může být i sušená)

 

Postup: Všechny ingredience s výjimkou sýru a bazalky vložíme do pekárny a nastavíme základní program . Sýr a bazalku přidáme až poté, co pekárna zapípá.


Já jsem nedávala bazalku a příště dám více sýra, jinak můžu vřele doporučit, byl výborný!!!

 

dscf9743.jpg

 

dscf9742.jpg

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Re: chleba

Vlaďule,16. 6. 2011 18:12

Chleba vypadá shora sice nevábně, přesto byl dokobnale propečený a velmi dobrý :-) Nám teda chutnal :-)

chleba

???,16. 6. 2011 17:00

chleba vypadá trošku hodně nepovedeně, na 380g mouky mi přijde 250ml tekutiny dost hodně, těsto asi mělo nesprávnou konzistenci...