Jdi na obsah Jdi na menu
 

Podmáslový chléb

Ingredience:

350ml podmáslí
1-2 lžíce oleje
1 lžíce octa
1 lžička kmínu
2 lžičky soli
5 odměrek pšeničné hladké mouky (cca500g)
1lžička sušeného nebo 1/4 čerstvého droždí

 

Nastavení pekárny:
 
Program / základní
stupeň propečení kůrky / střední
velikost / střední

 

Poznámka: Já jsem zaměnila za 2 odměrky mouky žitné, taky moc dobré.. a sušeného droždí dávám i 2 lžičky. Je výborný!! :-)

dscf8599.jpgdscf8696.jpg

dscf8601.jpg

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Podmáslový chléb

Tatyan,9. 4. 2011 11:36

Děkuji je moc dobrý recept i chléb.A foto - SUPER