Jdi na obsah Jdi na menu
 

Přestavba

5. 3. 2010

Tak, dnešek dal naprosté vyčerpání.. nejen mé.. :-) Děláme totiž nový dětský pokoj.. Mně už dneska bolely ruce tak že je nemůžu ani natáhnout, asi z toho jak jsme včera smýkali koberce.. 

Připadám si jako ten kluk z reklamy na Dr.House.."aaaauuuu" :-) 

Když jsem dělala nový obývák, bylo to úplně něco jiného.. nikde nebyl takový binec (a to nemám ložnici a v obýváku jsem měla i oblečení).. Ovšem co všechno bylo nutno vyklidit z dětského pokoje..  Furt jsem to tahala, jedno za druhým.. a další a další.. Vzpomněla jsem si u toho na Homolkovy, jak vystupovali z toho trabantu :-D Člověk se nestačí divit, kde se toho v tak malém prostoru tolik bere.. ! :-) Kdo neviděl, neuvěří.. :-) 

Obrazek

Takže za zdatného přispění mých dvou kamarádů Radka a  Mirka, jsme pokoj vyklidili od nábytku.. a už je úplně prááázdný.. za to teda jinde není vůbec k hnutí.. :-D Ovšem, musela jsem si nechat cestičku k pc.. abych vás o zážitky neochudila :-) 

Obrazek

Začalo to úžasně, koupili jsme koberec a pak s hrůzou zjistili, že vzhledem k informačnímu šumu.. nesoucímu se mezi patry (horňáci a dolňáci) :-), bude o půl metru kratší.. Když jsme to zjistili, i já i máma nahoře.. tak nás málem křísili. Tak zsinalou mně ještě nikdo neviděl :-) 

Takže nový koberec, ten původní si naši dají do ložnice.. elegantní řešení (říkala maminka), taky už potřebujou nový..  

Další jobovkou z vlastní blbosti byl dnešek.. Malovat jsem nechtěla, jen perleťovou aplikaci na zeď, protože malba je jako nová, neposkvrněná, aspoň ne tam kde je to vidět.. :-) Jenže.. po odstavení akvária jsem si při pohledu na zeď s hrůzou uvědomila že jsem vlastně neodstavovala tu velkou část stěny a jen ji obmalovala a vymalovala výklenky! :-)  

Takže po odstavení nábytku na mně ze sytě meruňkové zdi, civěla pastelově zelená s dvěma meruňovými fleky.. :-D 

Obrazek

Nu, nějak se nám to komplikuje, ale aspoň jsme se posmáli :-) 

Doufám že pokračování bude už bez větších problémů.. i když s říkám co asi bude do třetice.. :-) Doufám že v neděli bude hotovo aby Kika přišla už do nového .. a hlavně dýl než dva dny v tom bowdelu určitě nevydržím.. :-)

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář