Jdi na obsah Jdi na menu
 

Anketa o dovolené

16. 2. 2010

On to nedal sice dnešní den.. ale už minulý víkend :-) Takže se začala plánovat dovolená, ovšem je nás na ni dost a tak maminka/babička vymyslela anketu..:-) Mami vypracovala otázky, já to napsala na pc a 5x vytiskla..

 

Otázky typu :
Napiš název 3 zemí v pořadí podle tebe nejlepších / U každé země napiš oblast
Doprava
S kým chceš jet
Kardinální otázka, kdo se postará o zvěř
Co tam chceš dělat

Aby jsme se při tvoření a tisknutí s Kiki trochu pobavily, tak jsme tam občas k odpovědím A., B., C. připsaly jako variantu "je mi to šumák" a u dopravy "pěšky"

 

Noo a když jsme byli v plném počtu, začali jsme vyplňovat.. Vážení, kdyby jste věděli co z toho vylezlo, my se smáli ještě dobrých 20 minut..

 

Taťka/děda napsal do kolonky Co tam chceš dělat - naložit se do stínu a to trvale. Já napsala k oblasti - u moře .. což když viděla ségra tak jí chytil zácvat smíchu :-) Pak jsem k otázce S kým chceš jet, napsala s cestovkou :-) No a absolutní perlu stvořila ségra, která napsala ke Kardinální otázka, kdo se postará o zvěř - Tery se postará o Míšu a Míša o fretku :-D

Tak nakonec vyhrálo Chorvatsko, pak Černá Hora a pak Řecko, strava je nerozhodně mezi polopenzí a vařením a doprava mezi autem a letadlem.. Ubytování vyhrál hotel, pak apartmán a pak chatky..Nooo, tak jsme zvědavá jak to dopadne..

 

Myslím že základ ankety měl být:
Způsob obstarání peněz
A.) prodat zvěř (čímž odpadá její hlídání :-)
B.) vytunelování SR
C.) punčocha a banka :-)

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář